ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ Η ΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ...

Στο Μουζάκι βρίσκεται απο το μεσημέρι η Αναγέννηση καθώς ξεκινάει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Είναι το πιο ουσιαστικό διάστημα των προπονήσεων και οι "κιτρινόμαυροι" όπως και πέρσι στον ίδιο χώρο θα προσπαθήσουν να βάλουν τα θεμέλια μιας σοβαρής και καλής αγωνιστικής παρουσίας στην πρόκληση που τους περιμένει στη Β' Εθνική κατηγορία.

 

Η αποστολή της ομάδας μας όπως είναι γνωστό θα διαμείνει όπως και πέρσι στο φιλόξενο και πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου "ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ" γεγονός που σημαίνει ότι όποια χρήματα ξοδευτούν θα μείνουν στην Καρδίτσα και δεν θα σκορπίσουν όπως στο παρελθόν σε άλλα πλάτη και μήκη της Ελλάδας!

 Ούτε φυσικά θα υπάρξουν τα γνωστά φέσια που υπήρχαν απο πάρα μα πάρα πολλές ομάδες σε διάφορα αθλητικά κέντρα κατα καιρούς.

 Στον καθαρώς αγωνιστικό τομέα, ο Σάκης Θεοδοσιάδης με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Αγγέλη, Μάκη Μπουντόλο και τον Γενικό Αρχηγό Χρήστο Δούκα θα προσπαθήσουν να βγάλουν με τον καλύτερο τρόπο εις πέρας το πρόγραμμα της βασικής προετοιμασίας.

 Απο κει και πέρα και οι παίκτες, νέοι και παλιοί αντιλαμβάνονται πλήρως πως αυτό το διάστημα είναι πάρα πολύ βασικό για την εν γένει παρουσία τους στο πρωτάθλημα και θα δώσουν την ανάλογη βαρύτητα.

 Η αποστολή αφίχθη στο ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ το μεσημέρι και η πρώτη προπονηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο του Μουζακίου όπου θα γίνονται οι περισσότερες προπονήσεις και τα δύο πρώτα φιλικά με Αστέρα Καρδίτσας και Ατρόμητο Παλαμά όπως έχουν προγραμματιστεί.

Παρών όπως πάντα ο πρόεδρος Βασίλης Μπούρμπος, ενώ υποδέχθηκαν την αποστολή και φρόντισαν για τις λεπτομέρειες εγκατάστασης ο Κώστας Ραχαβέλιας και ο Πάνος Αγραφιώτης.

 Το asa1904.gr απο αύριο θα είναι εγκατεστημένο στη βάση της ομάδας στο Μουζάκι και θα σας μεταφέρει ό,τι νεώτερο υπάρχει απο την προετοιμασία.

 Oι ΦΩΤΟ απο το ξενοδοχείο ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ και απο την πόλη που μας απέστειλε σήμερα ο απεσταλμένος μας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ