ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ... ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

 

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Αναγέννηση μετά το ρεπό που έδωσε ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης για τις ημέρες των γιορτών. Η ομάδα μας έκανε το απογευμα την πρώτη προπονηση ύστερα απο το τριήμερο διάστημα ξεκούρασης και σιγά σιγά θα μπει και πάλι στους ρυθμούς του πρωταθλήματος.

 Θυμίζουμε ότι το τελευταίο γεγονός για την Αναγέννηση μέσα στο 2012 ήταν το μεγάλο μάτς με τον Πλατανιά και το πρώτο για τη νέα χρονιά θα είναι στις 6 Ιανουαρίου με τον Βατανιακό εκτός έδρας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

 Για βράδυ της Πέμπτης προγραμματίστηκε το διοικητικό συμβούλιο όπου θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν στη λειτουργία του συλλόγου, αλλά και στην επικείμενη ενίσχυση.

 Θα γίνει προσπάθεια στα πλαίσια της μεταγραφικής περιόδου, προσαρμοσμένη όμως στο ρεαλιστικό πλάνο που έχει θέσει η ομάδα και χωρίς υπερβολές και εντυπώσεις. Νεώτερα με χειροπιαστές εξελίξεις θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες.

 Η διοίκηση χωρίς βιασύνες και πάντα με γνώμονα την υγιή εικόνα του συλλόγου (οικονομική, λειτουργική, αγωνιστικη) θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ