ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Την ήττα με σκόρ 0-1 γνώρισε η ομάδα μας στο δημοτικό στάδιο της πόλης.Ο κόσμος ήταν δίπλα στο πλευρό της ομάδας του Σάκη Θεοδoσιάδη και ενίσχυσε την προσπάθεια των παιδιών.Φάνηκε η διαφορά των δύο κατηγοριών που χωρίζει τις δυο ομάδες αλλα όχι η δυναμική των δυο ομάδων μιας και ο κόσμος της Αναγέννησης έδωσε βροντερό παρών παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Στα αγωνιστικά στην δεύτερη του ευκαιρία ο Πλατανιάς πήρε και το προβάδισμα. Στο 35' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκουγκούδη και ο Αναστασάκος εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη ευκαιρία για τον Πλατανιά, όταν ο Αρότσα στο 39' δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση δεν είχε τίποτα να χάσει και προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν αντίπαλο της πρώτης κατηγορίας.  Στο 59' μάλιστα έχασε και μια καλή ευκαιρία με τον Μπουντούρη.

Στην στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό και με τις αλλαγές των δύο προπονητών. Ένα σουτ του Γκόλια ήταν άστοχο και τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Πλατανιά να έχει πάρει το εισιτήριο για τους "16".

Ο διαιτητής του αγώνα Καμπαξής (Ευβοίας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Γκουγκούδη, Κοντοβά και Ναζλίδη.

 

Αναγέννηση Καρδίτσας: Αναστασίου, Χατζηρίζος (63' Μπιτέλης), Μπουντούρης, Υφαντής (70' Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Αθανασιάδης (85' Κοντοβάς), Τζάνης, Κουκούλης.

Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (90' Μαρτσάκης), Αρόχα, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος, Κάλαϊτζιτς (70' Τσοντάκης), Ναζλίδης, Τζανής, Δημήτρης, Ντόε (84' Γιακουμάκης).

 


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (anagennisi.net) από anagenisi

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ