ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΠΑΡΤΙ!!!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΠΑΡΤΙ ετοιμάζεται να ζήσει η Καρδίτσα και για άλλη μια φορά η αφορμή γι' αυτό είναι η θρυλική Αναγέννηση! Η "Βέκια Σινιόρα" της Θεσσαλίας αλλά και της Ελλάδας ολόκληρης υστερα απο πολλά χρόνια διακρίνεται και στο Κύπελλο Ελλάδας επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή της στο προσκήνιο ύστερα απο την τρομερή περιπέτεια που πέρασε.

 Το απογευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο υποδέχεται τον Πλατανιά στα πλαίσια της 3ης φάσης της διοργάνωσης. Ολος ο κόσμος ζει στους ρυθμούς αυτού του μεγάλου αγώνα. Το σκόρ του πρώτου αγώνα απέναντι σ' εναν πολύ δύσκολο αντίπαλο δεν είναι απαγορευτικό για να ελπίζουν οι "κιτιρνόμαυροι". Το 3-1 είναι ένα δύσκολο σκόρ, αλλά όταν μιλάμε για την Αναγέννηση μπορούμε να τα περιμένουμε όλα!

ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

 Το πάθος ξεχειλίζει, η διάθεση για την υπερβαση επίσης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία την αναμέτρηση. Για τον κόσμο; Το εδειξε απο την προπονηση που με καπνογόνα και συνθήματα εδωσε στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ μια πρόγευση απο την καταπληκτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί την Κυριακή το απογευμα στο γήπεδο!

 Αρκετοί φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο της Αγιοπηγής και "ντόπαραν" τους παίκτες με συνθήματα, καπνογόνα και τραγούδια, ζητώντας την... ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!! Η ενέργεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ομάδας είναι μεγάλη. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα η Καρδίτσα θα ζήσει ένα μεγάλο γεγονός και πάλι εξ αφορμής της πορείας του μεγαλύτερου και πιο μαζικού φορέα της, που είναι η Αναγέννηση. Αν τώρα όλο αυτό το πάρτι συνδυαστεί και με μια μεγάλη πρόκριση θα ήταν ο,τι καλύτερο.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 Στο μεταξύ αντιπροσωπεία της διοίκησης επισκέπτεται τα καταστήματα της πόλης όπου προπωλούνται εισιτήρια του αγώνα και διατίθενται λαχνούς για τη λαχειοφόρο. Η ζήτηση για τα εισιτήρια είναι τεράστια και πάμε για ρεκόρ των τελευταίων ετών! Ηδη εχουν προπωληθεί αρκετά και η ζήτηση είναι μεγάλη. Ενα ακόμη γεγονός που προδιαθέτει για μαζική προσέλευση είναι οι πολλοί επισκέπτες του Νομού μας αυτές τις ημέρες λόγω των γιορτών. Αρκετοί συντοπίτες έχουν συνδυάσει την επισκεψή τους στην ιδιαίτερη πατρίδα τους όχι με αφορμή τη μέρα των Χριστουγέννων αλλά το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ