ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ!!!!

Απιστευτο είναι το ενδιαφέρον που καταγράφεται μέχρι στιγμής απο τον κόσμο της Αναγέννησης για το σπουδαίο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στο Στάδιο με τον Πλατανιά στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Για πρώτη φορά η ομάδα μας υστερα απο χρόνια κατάφερε να δίνει το παρών στην 3η φάση του θεσμού και το γεγονός ότι υπαρχει η προσδοκία της πρόκρισης ζωντανή, εχει καταστήσει το συγκεκριμένο μάτς μεγάλου ενδιαφέροντος. Τα γραφεία του συλλόγου μας κατακλύζονται απο τηλεφωνήματα φιλάθλων που διαμένουν εκτός Καρδίτσας και θα είναι την Κυριακή στην πόλη μας, ενώ υπαρχει ενδιαφέρον ακόμη και απο το εξωτερικό!!!

 Το γεγονός οτι ο αγώνας γίνεται σε μια ημερομηνία που πολλοί συντοπίτες που διαμένουν σε άλλες περιοχές θα έλθουν για τα Χριστούγεννα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους δημιουργεί συνθήκες πολύ μεγάλης προσέλευσης στο γήπεδο!

 Φυσικά οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης ετοιμάζουν τη δική τους ξεχωριστή παρουσία με πολλά χάπενιγκ και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Γενικώς η Αναγέννηση κινείται στους ρυθμούς ενός μεγάλου μάτς και διαφημίζει για άλλη μια φορά με μοναδικό τρόπο την περιοχή.

 Σ' ο,τι αφορά το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου μας είναι άριστο. Η προπονηση έγινε το απογευμα στο γήπεδο της Αγιοπηγής με τους παίκτες να δίνουν όλοι το παρών και να περιμένουν το μεγάλο μάτς με ανυπομονησία.

 Την Πέμπτη το βράδυ τελικά προγραμματίστηκε το διοικητικό συμβούλιο όπου θα οργανωθούν όλες οι λεπτομέρειες της Κυριακάτικης αναμέτρησης και πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν στην Αναγέννηση.

 Τέλος ν' αναφέρουμε οτι ήδη εκδόθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα και θα διατίθενται στον κόσμο πιθανότατα και με περίπτερο που θα στηθεί στην πλατεία την Παρασκευή!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ