ΑΝΑΚΟΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ

Η διοίκηση εκφράζει την απολυτη ικανοποίησή της και συγχαίρει το όλο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας για την ποιοτική, ψυχωμένη και κυρίως καθαρή παρουσία στο πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων. Δηλωνουμε υπερήφανοι για τη φιλοσοφία της ομάδας μας που σ' εναν αγώνα με αντίπαλο σούπερ λίγκας και κόντρα σε ποιοτικούς παίκτες, η Αναγέννηση αντιπαρέταξε καθαρό παιχνίδι, δίχως σκοπιμότητες διεκδικώντας στα ισια το θετικό αποτέλεσμα. Το σκόρ αφήνει κατα τη γνώμη μας ανοιχτή τη ρεβάνς στην Καρδίτσα η οποία θα είναι μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

 Ο σύλλογός μας βγαίνει ακόμη πιο δυνατός απ' αυτή την αναμέτρηση και αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και απολυτα προσηλωμένοι στο στόχο της διατηρήσης της Αναγέννησης σε υψηλό επίπεδο.

Την Κυριακή η Καρδίτσα έγινε επίκεντρο σ' ολη την Ελλάδα για άλλη μια φορά λόγω της Αναγέννησης. Γέμισαν τα καταστήματα της πολης για να παρακολουθήσει ο κόσμος όχι κάποιο ντέρμπι των "αιωνίων", ούτε κάποιο ευρωπαϊκό μάτς, αλλά την ομάδα της καρδιάς του! Αυτό μας κάνει υπερήφανους γιατί επιβεβαιώνει ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε απο την περσινή χρονιά στη Δ' Εθνική, αρχίζει ν' αποδίδει καρπούς. Η ομάδα μας βρίσκει πάλι το δρόμο για την πλήρη επιστροφή στο αθλητικό προσκήνιο. Αυτόν το δρόμο θα τον κρατήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ανοιχτό και δεν θ' αφήσουμε κανένα εμπόδιο να τον κλείσει. Καλούμε όλο τον κόσμο της περιοχής να σταθεί αρωγός στη μεγάλη αυτή προσπάθεια.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Οφειλουμε και δημοσίως να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην διοίκηση του Πλατανιά για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στα μέλη της αποστολής. Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι απο την υποδοχή που μας επεφύλαξαν οι υπεύθυνοι της ομάδας των Χανίων και υποσχόμαστε ότι θ' ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον αγώνα που θα γίνει στην Καρδίτσα.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Λόγω τεχνικών προβλημάτων που έχουν να κάνουν και με τον χώρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου, η προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας αναβάλλεται. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί θα ανακοινωθεί προσεχώς».

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ