Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το δημοσιογραφικό τμήμα του Anagenisi-karditsas.gr ενημερώνει ότι θα καλύπτει κάθε δραστηριότητα της ομάδας μας κι αυτό το διαπίστωσε ο φίλαθλος κόσμος απο το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στο Σιδηρόκαστρο. Με φωτογραφικό υλικό, συνεχή ενημέρωση αλλά και βίντεο. Διευκρινίζουμε όμως ότι λόγω οικονομικού συμφέροντος της ομάδας μας αναλυτική και LIVE κάλυψη των αγώνων θα γίνονται μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στην Καρδίτσα πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να έρχεται στο γήπεδο για να υποστηρίζει την ομάδα, αφού απο την προσέλευσή του εξαρτάται και η υποστασή της.

 Το ίδιο θα παρακαλούσαμε να κάνουν και άλλοι συνάδελφοι μέσων ενημέρωσης (ηλεκτρονικών κυρίως) στα εντός έδρας παιχνίδια ώστε να μην συμβάλουν άθελά τους στην οικονομική ζημιά του συλλόγου.

 Σ' ο,τι αφορά τον αγώνα με το Αιγινιακό το anagenisi-karditsas.gr θα έχει πληρέστατο ρεπορτάζ, παραλειπόμενα, σχόλια, φωτογραφικό υλικό και  βίντεο αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 Κάνουμε γνωστό επίσης ότι απαγορεύεται η εκμετάλλευση και η αναπαραγωγή του φωτογραφικού και τηλεοπτικού υλικού που αποτελεί πνευματική περιουσία του ιστότοπου μας, δίχως την άδεια του ΑΣ ΤΑΠ Αναγέννηση.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ