ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Μεγάλες Αναγεννησιώτικες στιγμές στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας. Περίπου 4.000 "κιτρινόμαυροι" οπαδοί δημιουργησαν μια ατμόσφαιρα που όμοιά της δεν συναντήθηκε σε κανένα γήπεδο της Σούπερ Λίγκας φέτος σ' ο,τι αφορά τις ομάδες της περιφέρειας ή και τις άλλες που συμμετέχουν πλην των "μεγάλων"!

 Ο κόσμος της Καρδίτσας έδειξε ότι αξίζει πολύ σπουδαιότερα πράγματα απ' αυτά που του παρέχουν!

 Η Αναγέννηση έδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της και μπορεί μέσα απ' αυτή την τρομερή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει απο τον προπερασμένο Οκτώβριο να φθάσει πολύ ψηλά τα επομενα χρόνια που αλλάζει ο χάρτης του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 Αυτή την προσπάθεια πρέπει να τη στηρίξει ο κόσμος και το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο παρά τις άθλιες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην πόλη.

 Το Δημοτικό Στάδιο παίρνει ζωή μόνο ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ! Το διαπίστωσαν σήμερα άπαντες. Γι' αυτό και την ομάδα αυτή θα πρέπει να την προσέξουν οι φορείς της περιοχής ως κόρη οφθαλμού! Ειναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΚΑΡΔΙΤΣΑ απο πλευράς προβολής της αυτό το διάστημα. Είναι αυτή που μπορεί να φέρει κόσμο ακόμη και απο το εξωτερικό στην πόλη! Ειναι αυτή που καλλιεργεί την προσδοκία, που κάνει τον Καρδιτσιώτη να αισθάνεται περήφανος κι όχι φτωχος συγγενής.

 Πολλά μπράβο αξίζουν σ' ολους. Το anagenisi-karditsas.gr ως επισημο SITE της ομάδας συγχαίρει όλους όσοι πήραν μέρος σήμερα σ' αυτή τη γιορτή.

Οι φωτογραφίες είναι απο το "τρελό Αναγεννησιώτικο" πάρτι που στήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2013 στην Καρδίτσα. Η πρόκριση δεν ήλθε απέναντι σε μια πολύ καλή και οργανωμένη (σε όλα τα επιπεδα ομάδα). Ομως τα καλύτερα έρχονται...

 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ