ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΑ

Ηταν αναμφίβολα μια απο τις πιο όμορφες εκδηλώσεις της Αναγέννησης τις τελευταίες δεκαετίες αυτή που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Παυσίλυπο...

Εκεί όπου όπως τονίσαμε, συναντήθηκε το ένδοξο παρελθόν, το μαχητικό παρόν και το ελπιδοφόρο μέλλον του συλλόγου....

Οι παλαίμαχοι της χρυσής ομάδας του '70 που τιμήθηκαν (για πρώτη φορά στην ιστορία), δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους και εξέδωσαν και ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής:

 «Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας, αισθανόμαστε την ανάγκη, να ευχαριστήσουμε, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, για τη μεγάλη τιμή, να μας απονείμει τιμητική πλακέτα, για την προσφορά μας στο ποδόσφαιρο της περιοχής  και όχι μόνο.
Θεωρούμε υποχρέωση και χρέος μας, να αφιερώσουμε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική βράβευση, στους συμπαίκτες μας, που συμμετείχαν στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας, στη χρυσή δεκαετία του '70, αλλά έφυγαν πρόωρα από κοντά μας. Δεν πρόκειται να τους ξεχάσουμε ποτέ, θα τους νιώθουμε δίπλα μας και θα τους μνημονεύουμε, σε κάθε εκδήλωσή μας...»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

 Συγκινητική ήταν εκείνη τη βραδιά και η ομιλία του Βαγγέλη Πλακιά, προέδρου των παλαιμάχων όπου δεν παρέλειψε ν' αναφερθεί και σε κείνους που έφυγαν απο κοντά μας...

 Αναλυτικά τόνισε στην ομιλία του:

 «Η δεκαετία του '70 χαρακτηρίστηκε, ως χρυσή δεκαετία για το ποδόσφαιρο της Καρδίτσας και από τυχαία γεγονότα και μόνο, δεν πετύχαμε το μεγάλο στόχο, την άνοδο της ομάδας μας, στην 'Α εθνική κατηγορία. Μπορεί να μη πετύχαμε το μεγάλο στόχο, κερδίσαμε όμως την αγάπη, την εκτίμηση και το θαυμασμό των φιλάθλων μας και ολόκληρης της Ελλάδας.

Εκ μέρους των παλαιμάχων της δεκαετίας του '70, απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον πρόεδρο και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, για την ύψιστη τιμή να μας απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά μας στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας και όχι μόνο, όπως χαρακτηριστικά ειναι χαραγμένο πάνω στην πλακέτα.

Αμέσως, μετά, θα γίνει η απονομή των επάθλων, σε όλους εμάς, που δημιουργήσαμε τη μεγάλη ομάδα της χρυσής δεκαετίας του '70.
Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τους συμπαίκτες εκείνης της εποχής, που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας.
Ζήσαμε ανεπανάληπτες στιγμές, μέσα στα χωμάτινα τερέν, αλλά και έξω από αυτά, με χαρές και λύπες, αλλά πάντα αγαπημένοι και μονιασμένοι.

Κώστας Μαντέλος, Στέφανος Παπανικολάου, Γιώργος Μπαζής, Τάκης Θεολόγης, Χρήστος Ιατρού, Λούλης Ραχαβέλιας, Αποστόλης Τσιαπέρας.
Δε θα τους ξεχάσουμε, θα τους νιώθουμε πάντα δίπλα και θα αναπολούμε τις όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές εκείνης της εποχής. Όπως, δεν πρόκειται να ξεχάσουμε, τους παλαίμαχους, που φόρεσαν και τίμησαν την κιτρινόμαυρη φανέλα και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας, προπολεμικά, μετά τον πόλεμο στις δεκαετίες του '50 και '60 και μεταγενέστερα, με πρόσφατη απώλεια του Αχιλλέα Αδαμόπουλου και του Σεραφείμ Καφαντάρη.

Θα τους θυμόμαστε και πάντα θα τους μνημονεύουμε σε κάθε μας εκδήλωση.»