ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

 

Τη δυναμική μιας ομάδας που θα πρεπε να βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα κι όχι στη Γ' Εθνική εδειξε η Αναγέννηση στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά. 4.000 φίλαθλοι δημιουργησαν υπο χειμωνιάτικες συνθήκες και με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ατμόσφαιρα στηρίζοντας την ομάδα που έχει όλο το μέλλον μπροστά της.

 Το τελικό 0-1 και ο αποκλεισμός απο το Κύπελλο δεν μπορεί να μετριάσει τη συγκίνηση που ένιωσαν ολοι οι Αναγεννησιώτες για την μοναδική γιορτή που στήθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου. Τα καλύτερα έρχονται γι' αυτή την ομάδα. Φάνηκε η δίψα της για διακρίσεις (το μέλλον ανήκει στα παιδιά που συγκροτούν το ρόστερ) και φυσικά η δυναμική της με έναν απιστευτο ΛΑΟ που δεν έχουν οι περισσότερες ομάδες που μετέχουν σε Β' και Γ' Εθνική.

 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ οσοι πήραν μέρος στη γιορτή.

 Σε αγωνιστικό επιπεδο η Αναγέννηση έκανε την προσπάθειά της. Το σκορ κρίθηκε απο το πέναλτυ που έδωσε ο Κάμπαξης στο 37' με το οποίο ο Αναστασάκος έκανε το τελικό 0-1. Προηγήθηκαν ΔΥΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ που δεν κατελόγισε ο επόπτης γραμμών Γκάγκας εκ Λαρίσης! Ο γείτονας τα κανε θάλασσα!

 Απο κει και πέρα ολοι όσοι έπαιξαν για την Αναγέννηση και ιδίως τα νέα παιδιά κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι η πιο καλά οργανωμένη απο τις περισσοτερες στη Σούπερ Λίγκα.

 Το anagenisi-karditsas.gr τις επομενες ωρες θα έχει πλούσιο φωτορεπορτάζ, παραλειπόμενα αλλά και βιντεο απο το μοναδικό κιτρινόμαυρο πάρτι!!!