ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ!

 Το μέλλον της Αναγέννησης είναι τα νέα παιδιά. Με μια φοβερή υπερπροσπάθεια η ομάδα μας όταν βρέθηκε στα τάρταρα της Δ' εθνικής δρομολόγησε την αναβάθμιση των Ακαδημιών θέλοντας να κερδίσει το στοίχημα για το μέλλον. Ανεκαθεν ο σύλλογός μας έκανε προσπάθειες στον τομέα αυτό, αλλά δυστυχώς δεν είχαν διάρκεια για μια σειρά απο λόγους σ' ενα περιβάλλον απαγορευτικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

 Ωστόσο οι καιροί προστάζουν σοβαρότητα στον πιο νευραλγικό τομέα για κάθε ομάδα. Η Αναγέννηση δουλεύει πλέον σοβαρά τις ακαδημίες της και είναι αποφασισμένη να τις κρατήσει σε υψηλό επίπεδο και να τις αναβαθμίζει συνεχώς! 

 Τα πρώτα δείγματα αυτής της δουλειάς ήδη φαίνονται! Φέτος οι ακαδημίες οργανώθηκαν πάρα πολύ καλά και ήδη έχουν και τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα στο γήπεδο. Η προπαιδική μας ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στον 2ο όμιλο και η δουλειά που γίνεται αρχίζει να δίνει καρπούς.

 Αν η Αναγέννηση καταφέρει και αξιοποιήσει το χώρο της (υπαρχουν ακόμη κάποια τυπικά προβλήματα που αφορούν στους αρμόδιους) και επιτέλους στεγάσει τη λειτουργία της τότε θα έχει στα χέρια της το μέλλον.

 Περιμένουμε ακόμη τον Δήμο να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του σχετικά με την παραχώρηση της έκτασης στο Σταυρό. Πληροφορούμε δε τους φιλάθλους ότι η διοίκηση της Αναγέννησης είναι έτοιμη να ξεκινήσει εργασίες, αλλά ακόμη είναι στην αναμονή επειδή οι υπευθυνοι θα πρέπει να διευθετήσουν κάποια τυπικά - οπως μας λένε - προβλήματα.

 Παρόλα αυτά οι ακαδημίες μας λειτουργούν αυτή τη στιγμή πάρα πολύ καλά και ήδη όπως προαναφέραμε τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά.