Notice
  • Lack of access rights - File '/images/DIOIKISI%20KIPELLO.jpg'
  • Lack of access rights - File '/images/DIOIKISI%20KIPELLO.jpg'


ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Η ΟΜΑΔΑ!

 

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Αναγέννησης που έγινε την Τετάρτη το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου. Με παρόντα όλα τα μέλη συζητήθηκαν πάρα πολλά ζητήματα που αφορούν τοσο στη λειτουργία του συλλόγου όσο και στην οργάνωση των αγώνων που έπονται αλλά και των μακρινών ταξιδιών.

 Απο τα βασικά θέματα ήταν φυσικά όπως πάντα το οικονομικό και η συνεχής προσπαθεια της διοίκησης ν' αντλεί πόρους ώστε να είναι καλή η εικόνα της ομάδας. Τα νεότερα που προέκυψαν απο το διοικητικό συμβούλιο έχουν να κάνουν με την μεγάλη Γενική Συνέλευση - ενημέρωση των μελών που θα γίνει λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλα και τη χορευτική εκδήλωση που βρίσκεται υπο οργάνωση.

  Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η Γενική Συνέλευση θα προγραμματιστεί παραμονές των Χριστουγέννων και του αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο με τον Πλατανιά. Θα προκειται για μια εκδήλωση που θα έχει το χαρακτήρα της πλήρους ενημέρωσης των μελών για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος ένα χρόνο και κάτι μήνες απο την ώρα που πέρασε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στα χέρια των φιλάθλων του. Ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία θα εκδοθεί την προσεχή Δευτέρα.

 Τα βήματα που έχουν γίνει ειναι πραγματικά εντυπωσιακά και η ομάδα θωρακίζεται μέρα με τη μέρα ολο και περισσότερο.
 Ολα αυτά με τη συμμετοχή του κόσμου της τόσο στη διοίκηση όσο και στη γενικότερη λειτουργία της.

 ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

 Στο συμβούλιο συζητήθηκαν επισης και διάφορα θέματα που αφορούν στην ενότητα του συλλόγου. Της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος και του κόσμου. Τελευταία επειδή παρατηρήθηκαν κάποια κρούσματα που παραπέμπουν σε στρεβλώσεις του παρελθόντος (τις οποίες πλήρωσε πολύ ακριβά η ομάδα) έγινε σαφές στο συμβούλιο ότι η ενότητα είναι το Α' και το Ω' και δεν πρόκειται να τη διαταράξει τίποτα και κανένας. Πολύ δε περισσότερο εφήμερες αγωνιστικές επιδόσεις. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Να πατήσει η ομάδα σταθερά στα πόδια της. Κατα συνέπεια δεν χρειάζεται ούτε υπερμετρος ενθουσιασμός όταν θα έχουμε καλές επιδόσεις, ούτε απογοήτευση οταν θα έρχονται άσχημα αποτελέσματα.

 Μια γροθιά θα είναι διοίκηση, κοσμος και ομάδα σε κάθε περίπτωση κι αυτό τονίστηκε με έμφαση στο προχθεσινό συμβούλιο.

ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

 Στο συμβούλιο ως γνωστόν εκπροσωπούνται και οι παλαίμαχοι της ομάδας. Ο κ. Πλακιάς ενημέρωσε το ΔΣ για την ανοιχτή συγκέντρωση παλαιμάχων που θα γίνει την Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. στα γραφεία της ομάδας όπου θα παραστεί και αντιπροσωπεί της διοίκησης της Αναγέννησης για μια γενικότερη συζήτηση και προτάσεις για την καλύτερη και ουσιαστική συνεργασία. Ηδη οι παλαίμαχοι ανταποκρίνονται και με την προσπάθεια που γίνεται με τη λαχειοφόρο. Επισης έγινε δεκτή η εισήγηση του συνδέσμου παλαιμάχων να γίνουν επίτημα μέλη κάποιοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της δεκαετίας του '50 και του '60 που εχουν γράψει ιστορία στο σύλλογο. Αυτό θα συμβεί κατα τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 Το διοικητικό συμβούλιο ασχολήθηκε φυσικά και με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Αιγινιακό. Είναι ένα καθοριστικής σημασίας μάτς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και αποφασίστηκε να γίνει κάλεσμα με όλους τους τρόπους στον κόσμο για δυναμική παρουσία. Η ομάδα πρέπει και θα πάει θωρακισμένη με όλες της τις δυνάμεις για τη νίκη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

 Τέλος το ΔΣ απέστειλε και συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας την περασμένη Κυριακή και υποσχέθηκε ότι θ' ανταποδώσει την φιλοξενία.