ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Με απογευματινή προπονηση στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αγιοπηγής ξεκίνησε η προετοιμασία της Αναγέννησης για το καθοριστικό παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιγινιακό στο Δημοτικό Στάδιο. Η ομάδα μας επιστρέφει στο σπίτι της και φιλοδοξεί να επιστρέψει και στις επιτυχίες μετά την ήττα στο Σιδηρόκαστρο απο τον Εθνικό.

 Ο κόσμος για άλλη μια φορά θα δώσει την ώθηση που απαιτείται και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να ξαναφέρουν χαμόγελα και να συνεχίσουν όπως ξεκίνησαν στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο για τους "κιτρινόμαυρους" καθώς έχουμε την άλλη Πέμπτη το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (η αποστολή θ' αναχωρήσει την προσεχή Τετάρτη) και την μεθεπόμενη Δευτέρα το ταξίδι στη Λευκάδα για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη.

 Χρειάζονται μεγάλα ψυχικά αποθέματα και αυξημένη αγωνιστικότητα για να καταφέρει η Αναγέννηση ν' αντεπεξέλθει στις δυσκολίες που την περιμένουν.

 Ο Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού και ο Τζάνης που αποχώρησε τραυματίας απο το μάτς με το Σιδηρόκαστρο μπήκε στο κανονικό προγραμμα. Οι παίκτες μας γυμνάστηκαν σε εκπαιδευτικά διπλά, αλλά και σε ασκήσεις δύναμεις με βάρη και τρέξιμο.