ΝΕΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

 

Στα γραφεία της ομάδας μας την Δευτέρα το βράδυ συνεδρίασαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης που είναι αρωγοί φέτος στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογό μας. Κατα τη διάρκεια του συμβουλίου αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Συνεδρίασε, τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της Αναγέννησης, το Δ.Σ. των Παλαιμάχων και μετά από διαλογική συζήτηση συμφώνησαν για τα παρακάτω:

1. Να δρομολογηθούν και να οριστικοποιηθούν στην επόμενη συνάντηση της ολομέλειας, δύο ποδοσφαιρικές συναντήσεις με παλαιμάχους ομάδων, για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
2. Να καταβληθούν προσπάθειες, για ένα ακόμα παιχνίδι φιλανθρωπικού επίσης σκοπού, στις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, με τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα, και κατάγονται από την πόλη μας.
3. Να συγκεντρωθούν, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, την Παρασκευή 7η Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στα γραφεία της Αναγέννησης, προκειμένου να συζητήσουν και να εξευρεθούν τρόποι καλύτερης συνεργασίας με τη Διοίκηση της ομάδας και να υποβληθούν προτάσεις για ουσιαστικότερη συμβολή των παλαιμάχων στην πορεία της ομάδας μας.
4. Αμέσως, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών των παλαιμάχων, να πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Δ.Σ. της Αναγέννησης, για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί των προτάσεων που θα υποβληθούν και από τα δύο μέρη.
5. Να προταθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, να ανακηρυχθούν από τη Γενική Συνέλευση, Επίτιμα Μέλη, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης που αγωνίστηκαν μεταπολεμικά, λόγω των ξεχωριστών υπηρεσιών που παρείχαν στην ομάδα και στον Αθλητισμό γενικότερα, στη δύσκολη εκείνη μακρά περίοδο.
6. Να πραγματοποιηθεί, , συνεστίαση των παλαιμάχων όλων των εποχών της Αναγέννησης για τη σύσφιξη των σχέσεων, τη γνωριμία και επικοινωνία των παλαιών με τους νέους και την ανταλλαγή ευχών λόγω των εορτών των Χριστουγέννων.